Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

Χωρίς ρεύμα πάνω από 600 εκατομμύρια άνθρωποι στη βόρεια και ανατολική Ινδία
Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει περισσότεροι από 600 εκατομμύρια άνθρωποι στη βόρεια και  ανατολική Ινδία, καθώς κατέρρευσε το δίκτυο ηλεκτροδότησης.
«Τα δίκτυα ηλεκτροδότησης της βόρειας, βορειοανατολικής και ανατολικής Ινδίας έχουν καταρρεύσει, όμως καταβάλουμε προσπάθειες για να τα επαναφέρουμε γρήγορα», δήλωσε ο Ναρές Κουμάρ, εκπρόσωπος της εθνικής εταιρίας ηλεκτρισμού Powergrid Corporation of India.
  
Στο Νέο Δελχί οι συρμοί του μετρό έχουν ακινητοποιηθεί και οι φωτεινοί σηματοδότες δεν λειτουργούν. «Οι οδηγοί έχουν πάρει οδηγίες να σταματήσουν στους σταθμούς και κανείς επιβάτης δεν επιτρέπεται να φτάσει στις αποβάθρες μέχρι να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση», τόνισε εκπρόσωπος του μετρό της ινδικής πρωτεύουσας.

Σημαντικά προβλήματα παρουσιάζονται στο κρατίδιο της δυτικής Βεγγάλης και στην πρωτεύουσα Καλκούτα.
  
«Αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη κρίση. Προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε τα δίκτυα. Πολλά κρατίδια ξεπέρασαν τις δυνατότητές τους και για το λόγο αυτό κατέρρευσαν τα δίκτυα ηλεκτροδότησης στις
συγκεκριμένες περιοχές», επισήμανε αξιωματούχος του υπουργείου Ενέργειας της Ινδίας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.