Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ "INDEPENDENT" ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

«Κερδίζοντας μισό εκατομμύριο ψήφους η νεοναζιστική οργάνωση «Χρυσή Αυγή» στην Ελλάδα, θα κατέχει 21 έδρες στη νέα Βουλή» γράφει σήμερα η Βρετανική εφημερίδα «Ιndependent» αναφερόμενη στο εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής. «Μεταξύ των βουλευτών και ένα μέλος μιας σατανικής ροκ μπάντας!», σημειώνει.

Σχολιάζοντας τη στάση του κόμματος προς τους δημοσιογράφους πριν προχωρήσει σε δηλώσεις ο αρχηγός του κόμματος, η εφημερίδα αναφέρει ότι «Η Χρυσή Αυγή έδωσε μία πρώτη γεύση για το πως θα ανταποκριθεί στα νέα της καθήκοντα όταν διέταξε τους δημοσιογράφους να σταθούν προσοχή μπροστά στον ηγέτη τους Νίκου Μιχαλολιάκου».

«Κατηγορούμενοι για φόνους»

«Στη Βουλή μπαίνει επίσης το μέλος του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση μαχαιρώματος ενός Ακαδημαϊκού το 2007. Τουλάχιστον δύο ακόμα μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν φυλακιστεί για φόνους», γράφει ο Independent.

«Το μέλος Βλαμάκης Στυλιανός, που ήταν επίσης υποψήφιος, φωτογραφήθηκε σε ένα ταξίδι του στο Νταχάου μπροστά στους φούρνους του Ολοκαυτώματος, υλικό το οποίο ανέβασε και στο facebook!».

«Ο Μιχαλολιάκος συμμετείχε στη Χούντα του 1974 είπε απευθνόμενος στους υποστηρικτές του ότι διαθέτουν δύναμη, η οποία θα είναι αμείλικτη», γράφει η εφημερίδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.