Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Β.Σόϊμπλε: "Είμαι κατά της ανάπτυξης στην Ελλάδα και στην Γαλλία γιατί αυξάνει το χρέος τους"!


Κατά την ανάπτυξης σε Ελλάδα και Γαλλία γιατί "αυξάνει τα χρέη" τάχθηκε με απόλυτο τρόπο ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε  σε νέα δήλωση του αυτή τη φορά στο περιοδικό «Focus»!
Στέλνοντας μήνυμα σε Αθήνα και Παρίσι, ο Γερμανός υπουργός τάχθηκε κατά των κρατικών χρηματοδοτήσεων για προγράμματα ανάπτυξης, σημειώνοντας ότι τα χρέη είναι η βασική αιτία της οικονομικής κρίσης.

Επανέλαβε, δε, ότι δεν πρέπει να χαλαρώσει το Δημοσιονομικό Σύμφωνο Σταθερότητας και πως πρέπει να γίνουν μεταρρυθμίσεις οι οποίες θα φέρουν ανάπτυξη.

Έχει κάτι να μας πει απ'αυτού ο "εχθρός της ύφεσης και οπαδός της ανάπτυξης", Α.Σαμαράς; Δεν θα έπρεπε να κάνει άμεσα μια δήλωση αποδοκιμασίας του Β.Σόϊμπλε; 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.