Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Ρώσος ΑΝΥΠΕΞ: "Η Δύση ετοιμάζεται να κτυπήσει το Ιράν"!

"Χώρες της Δύσης απεργάζονται σχέδια στρατιωτικής δράσης κατά του Ιράν", δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Ριαμπκόφ επιστρέφοντας στη Μόσχα από τη Σύνοδο Κορυφής της G8.
Στο Καμπ Ντέιβιντ τέθηκε επί τάπητος το αμφιλεγόμενο πυρηνικό πρόγραμμα της Ισλαμικής Δημοκρατίας και ηγέτες της G8 εμφανίστηκαν έτοιμοι να χρησιμοποίησαν άμεσα τα στρατηγικά αποθέματα πετρελαίου εφόσον οι κυρώσεις κατά του Ιράν απειλήσουν την τροφοδοσία.

Στην Τεχεράνη κατευθύνεται, εν τω μεταξύ, ο γενικός διευθυντής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) Γιουκία Αμάνο, δηλώνοντας αισιόδοξος για τις συνομιλίες που θα έχει με Ιρανούς αξιωματούχους τη Δευτέρα.

Εν πτήσει προς τη Μόσχα μετά το πέρας των εργασιών της G8 στο Κάμπ Ντέιβιντ των Ηνωμένων Πολιτειών, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «φθάνουν πολύ σοβαρές ενδείξεις από διάφορες πηγές ότι η στρατιωτική επιλογή εξετάζεται ως ρεαλιστική και
πιθανή».

«Η στρατιωτική επιλογή θεωρείται τώρα από κάποιες πρωτεύουσες ως πιο κατάλληλη σε αυτή την κατάσταση» δήλωσε ο Σεργκέι Ριαμπκόφ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.