Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Tα μαζεύει ο Χατζημαρκάκης για την αλλαγή ονομασίας της Ελλάδα

anti-ntp.net
Στο πρωινό ΑΝΤ1 βρέθηκε ο γνωστός Γερμανός Ευρωβουλευτής -Ελληνικής καταγωγής- Γ. Χατζημαρκάκης. Ο Γ.Μανώλης αμέσως έκανε λόγο για  τις απαράδεκτες δηλώσεις τις οποίες είχε κάνει ο πρώτος περί αλλαγής ονομασίας της Ελλάδας. Τα μάζεψε αμέσως όμως ο Χατζημαρκάκης λέγοντας οτι εννοούσε....
 την αλλαγή ονομασίας της Ελλάδας στο εξωτερικό από Greece που είναι σήμερα, σε Hellas. Στην συνέχεια προσπάθησε να μιλήσει για τα λάθη των πολιτικών στην Ελλάδα και τις παρατυπίες που έχουν διαπραχθεί από τους Έλληνες πολίτες. Δεν τον άφησε όμως έτσι ο Παπαδάκης... Διακόπτοντας τον συνεχώς του έλεγε: "Για την Γερμανική siemens θα μας πείτε κάτι;" Για τις πολεμικές αποζημιώσεις στον που χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα θα μας πείτε κάτι; Και πριν απαντήσει ο Βουλευτής, πέφτουν οι διαφημίσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.