Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ!!! ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...

Το Μουσείο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας είναι πλέον «γυμνό». Ακούγεται απίστευτο όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. 
Δύο ουτσεκάδες αλβανοί (πάω στοίχημα ότι θέλετε για την εθνικότητα τους) ντυμένοι με ρούχα στρατιωτικής παραλλαγής, άδειασαν στην κυριολεξία το μουσείο, αρπάζοντας περί τα 70 αρχαία αντικείμενα, πάσης φύσεως, μέχρι και χρυσά κοσμήματα της εποχής!!!! 

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της υπαλλήλου φύλαξης, ο ένας ουτσεκάς είχε ύψος 1.80 και ο δεύτερος που κρατούσε καλάσνικοφ και ήταν ιδιαίτερα σκληρός, είχε ύψος 1.75. 
Ο πρώτος μιλούσε άπταιστα Ελληνικά ενώ ο δεύτερος σπαστά. Μεταξύ τους μιλούσαν ξένη γλώσσα, πιθανότατα Αλβανικά, σύμφωνα με τη μάρτυρα. 
Μετά την πυρπόλυση της Αρχαίας Ολυμπίας και σχεδόν ολόκληρης της Ελλάδας το 2007, από ξένους πράκτορες της αμερικής, τουρκίας, σκοπίων, αλβανίας και μισθοφόρους ισλαμικών κέντρων, συνεχίζεται το έργο, με κινηματογραφική συνέπεια αυτή τη φορά.

Είναι φανερή και ξεκάθαρη πλέον η προσπάθεια ανθελληνικών ξένων κέντρων εξουσίας, να ξεφτιλίσουν διεθνώς την χώρα μας, ειδικά αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει. Και όπως προβλέπω, τώρα ανοίγει η όρεξη να αφανίσουν και την πολιτισμική μας κληρονομιά. Μας κλέβουν την ιστορία οι Μαλακεδόνες Σκοπιανοί, θα μας κλέψουν και τις αποδείξεις της ιστορίας μας...
Αυτό το άθλιο και σαθρό πολιτικό σύστημα που θεμελιώθηκε από την διεφθαρμένη αριστερίστικη γενιά του πολυτεχνείου και της μεταπολίτευσης, και που μας οδήγησε στην απόλυτη παρακμή και μιζέρια, πρέπει να αποκεφαλιστεί εδώ και τώρα, με κάθε μέσο και τρόπο. 
Θεωρώ πως η μόνη λύση πλέον, είναι να αναλάβει αμέσως τις ευθύνες του ο στρατός, ο οποίος είναι και ο μοναδικός που μπορεί να σώσει ότι ακόμα μπορεί να σωθεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.