Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

Το Ισραήλ επιθυμεί να μπει στην ΕΕ


Το Ισραήλ θα πρέπει να γίνει μέρος της ενωμένης Ευρώπης. Η γνώμη αυτή εκφράστηκε  από τον επικεφαλής του Υπουργείου Εξωτερικών Άβιγκντορ Λίμπερμαν (Avigdor Liberman) στη Διεθνή Διάσκεψη, οι εργασίες τη οποίας άρχισαν στη Βιέννη με θέμα τις προοπτικές ανάπτυξης της ευρωπαϊκής ηπείρου.

Ο Λίμπερμαν είπε ότι το Ισραήλ είναι η μόνη σταθερή δημοκρατία στη Μέση Ανατολή, και εκπροσωπεί εκεί όλο τον δυτικό πολιτισμό. Ο Λίμπερμαν παραπονέθηκε επίσης  για τους κακούς τους γείτονες. «Θα ήταν καλύτερα αν ο Μωυσής οδήγουσε τους Εβραίους κάπου στη γειτονιά της Γερμανίας, της  Αυστρίας ή της Ιταλίας», – είπε επικεφαλής του Υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.