Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Η Προσευχή είναι .....

Η Προσευχή είναι για τη ψυχή, όπως το οξυγόνο για το σώμα! Είναι το ισχυρότερο όπλο που έχουμε στα χέρια μας ενάντια στον εχθρό της ψυχής μας , και τις παγίδες που στήνει καθημερινά ενώπιών μας.

Έχουμε το προνόμιο να συνομιλούμε με Τον Δημιουργό μας, να καταθέτουμε ενώπιών Του, κάθε μας πόθο και κάθε μας επιθυμία, να ακουμπάμε Στα πόδια Του κάθε μας ανησυχία και ανασφάλεια, να Του ζητάμε για την κάθε μας ανάγκη ό,τι αισθανόμαστε πως χρειαζόμαστε, να Τον ευχαριστούμε για τις καθημερινές Θείες Δωρεές Του, και να αφηνόμαστε Στα Χέρια Του, μ΄ εμπιστοσύνη Στην Πανσοφία Του και Στην Θεία Του Πρόνοια!
Είναι εκεί , έτοιμος να σκουπίσει το κάθε μας δάκρυ, να ακούσει τον κάθε μας αναστεναγμό, να μας ενθαρρύνει και να μας παρηγορήσει. Μεγάλη η δύναμη της προσευχής αγαπημένοι μου Διαβάτες και Οδοιπόροι της ζωής.
Ας είναι ευλογημένο Το Όνομα Του Κυρίου και Θεού μας όλες τις ημέρες. Εύχομαι σε όλους μιαν όμορφη, ειρηνική μέρα.
Η Παναγιά να μας συνοδεύει σε κάθε μας βήμα.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.