Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Η Γέννηση του Κόσμου

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΛΕΝΑ ΛΙΑΝΟΣ
Ο Paul LaViolette
LaViolette είναι από Schenectady, τη Νέα Υόρκη. Και οι δύο γονείς του, ο Paul και η Ειρήνη LaViolette, ήταν οι επιστήμονες που κάποτε εργαζόταν στο Μανχάτταν. Έλαβε το πτυχίο Φυσικής από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, το 1969, ένα MBA από το Πανεπιστήμιο του Σικάγου το 1973, και Ph.D. στα συστήματα της επιστήμης, από το Portland State University το 1983. Στις αρχές της δεκαετίας του 1970 εργάστηκε στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ως βοηθός έρευνας , όπου σχεδίασε αέρα εξοπλισμός δειγματοληψίας για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των αναπνευστική μάσκα φοριέται από ανθρακωρύχων.





για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.