Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Βίντεο Ντοκουμέντο απο το «Animal Planet» που δείχνει «ΓΟΡΓΟΝΑ» και αποδεικνύει την ύπαρξη της;

gorgona
ANIMAL PLANET......ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΓΟΡΓΟΝΕΣ... ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΞΈΠΛΗΤΕ ΑΝ ΒΛΈΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΕΝΤΑΎΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.
ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΎΜΕ ΑΡΑΓΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ?????
 
Φρενίτιδα έχει προκαλέσει σε εκατομμύρια τηλεθεατών το αφιέρωμα του διεθνούς, επιστημονικού και έγκυρου καναλιού «Animal Planet» στη γοργόνα!


Το κανάλι που εκπέμπει στη χώρα μας από τη συνδρομητική τηλεόραση, προέβαλε την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 ένα «αποκλειστικό» βίντεο το οποίο απεικονίζει έναν νεαρό, σε μια παραλία στην πόλη Kiryat Yam του Ισραήλ, κοντά στη Χάϊφα, να «ανακαλύπτει» στα παραθαλάσσια βράχια ένα πλάσμα που μοιάζει με γοργόνα!
Στο εν λόγω βίντεο που προβλήθηκε στο prime time διεθνώς από το κανάλι, το πλάσμα, με ουρά ψαριού, σώμα και κεφάλι ανθρώπου, εξαφανίζεται στο νερό αμέσως μόλις αντιλαμβάνεται την ανθρώπινη παρουσία, αφήνοντας άναυδους φυσικά τον νεαρό και τον φίλο του που τραβούσε το βίντεο.
Χαρακτηριστικό είναι ότι το λήμμα mermaid (γοργόνα) στα αγγλικά παρουσίασε στο google αύξηση κατά 90% μετά την προβολή του «ντοκουμέντου»!



triklopodia
animal
 http://rodosreport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.