Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ποιοι πούλησαν την Μακεδονία;

Ποιοι πούλησαν την Μακεδονία, και το χάος του Τσιπρα
Καραμανλής Κ. Παπανδρεου.Α, Μητσοτάκης, πούλησαν το Μακεδονία.
Ο έκδοτης της εφημερίδας Θωμάς Σάρας τα λεει έξω από τα δόντια Εθνικά θέματα,
Βόρια Ήπειρος, Μακεδονία, Κύπρος. Εθνική προδότες, στο Χάος εάν βγει ο Τσιπρας Κυβέρνηση όλα αυτά και πολλά άλλα στην Εκπομπή του Αγγελου Αγγελάτου Ελεύθερη Γνώμη, συμμετοχή ακροατών από πολλά κράτη. Ηχογραφημένοι εκπομπή Ιούνιος 14 2012 Angelatos Broadcasting Network Channel WZRA 48 TV



1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος19 Ιουνίου, 2012

    Εαν δεν το ξέρετε ήδη , η Ελλάδα προμηθεύετε απο το Ιράν και μόνο από το Ιράν πετρέλαιο γιατί είναι οι μόνοι που μας δίνουν με πίστωση.
    και το τραγελαφικό είναι ότι ο Παπαδήμος ενώ το ήξερε ,υπέγραψε εγγραφο για εμπαργκο κατα του Ιράν.Προσέξτε τι λέτε, δημοσιογράφοιέίστε όχι παπαγαλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.