Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

9/11 - The Day of Secrets 2nd Edition (PnH Productions)


Το δεύτερο μέρος της 9 / 11 Η Ημέρα του μυστικά. Η γερμανική τεκμηρίωσης θα αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 ης Με αυτόπτες μάρτυρες των εκθέσεων, η ταινία βασίζεται εν μέρει στις δηλώσεις από το λαό στις 11 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, και οι δημοσιογράφοι ζουν επίσης ζουν στην περιοχή. Αυτό το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει νέα στοιχεία για την 11 Σεπτεμβρίου 2001, και ως εκ τούτου δεν πρέπει να χάσετε αυτό. Απλά μια σημείωση: Θέλουμε να εξετάσει αυτή την ταινία σε καμία περίπτωση δεν τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου ή γελοιοποίηση. Καθένα από αυτά έχει χάσει ένα αγαπημένο του πρόσωπο στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας λαμπρό. Ερωτήσεις, σχόλια, προτάσεις (π.χ. δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας), παρακαλούμε να pnhproductions@web.de ευχαριστώ PNH Productions Ευχαριστώ


για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.