Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ανοικτή συζήτηση στο ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ στις 11.30 (19 04 2012)


ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΕΔΩ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΜΕ ,ΕΔΩ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! http://www.livestream.com/sxedioachilleasΟι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή



Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.