Οι νεαροί βλαστοί είναι ένα τρόφιμο θαύμα. Ως «ζωντανά» τρόφιμα, τα λάχανα είναι υψηλότερα σε θρεπτική αξία, μετά τη συγκομιδή. Η βλάστηση είναι η διαδικασία της φύτρωσης των σπόρων, που πρέπει να τρώγονται ωμά ή μαγειρεμένα. Όταν οι σπόροι ενυδατώνονται , οι αδρανείς σπόροι μετατρέπονται σε θρεπτικό εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος. Για παράδειγμα, όταν τα μπιζέλια είναι ξερά δεν έχουν βιταμίνη C. Ωστόσο, όταν βλαστάνονται για 48 ώρες,παρέχουν περισσότερη βιταμίνη C από τα φρέσκα πορτοκάλια. Η συνέχεια εδώ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου