Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Celente_USA. Επανάσταση ως το 2012 στην Αμερική!

Επανάσταση, ανταρσίες, και υπανάπτυκτη Αμερική ως το 2012!

Δημοσθένη Λιακόπουλος ΠΑΙΣΙΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ

Ο βίος του
 Παιδική ηλικία

Ο Γέρων Παΐσιος γεννήθηκε στα Φάρασα της Καππαδοκίας, στη Μικρά Ασία, στις 25 Ιουλίου του 1924. Ο πατέρας του ονομαζόταν Πρόδρομος και ήταν πρόεδρος των Φαράσων, ενώ η μητέρα του λεγόταν Ευλαμπία. Ο Γέροντας είχε ακόμα 8 αδέλφια. Στις 7 Αυγούστου του 1924, μια εβδομάδα πριν οι Φαρασιώτες φύγουν για την Ελλάδα, ο Γέροντας βαφτίστηκε από τον Άγιο Αρσένιο τον Καππαδόκη, ο οποίος επέμεινε και του έδωσε το δικό του όνομα «για να αφήσει καλόγερο στο πόδι του», όπως χαρακτηριστικά είχε πει.

ΠΑΙΣΙΟΣ 16_04_09

Η φήμη του Γέροντα Παΐσιου του Αγιορείτη ως αγίου μεταξύ των ορθοδόξων πιστών είναι μεγάλη, λόγω της προσωπικότητάς, της πνευματικότητας και των χαρισμάτων (διάκρισης, διορατικό, προορατικό, ιαματικό) που σύμφωνα με πλήθος από μαρτυρίες διέθετε. Για τους λόγους αυτούς, ο σεβ. Επίσκοπος Μαραθώνος κ.κ. Μελίτων Καβατσηκλής, έχει προτείνει την κατάταξη του στα δίπτυχα της Ορθόδοξης Εκκλησίας ως αγίου.

Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2010

Ο μπλε άνθρωπος!

ΔΕΙΤΕ: Βίντεο με την ιστορία του
Ο Πολ Κάρασον από την Καλιφόρνια προκάλεσε το παγκόσμιο ενδιαφέρον επειδή το χρώμα του δέρματός του είναι… μπλε. Όλα ξεκίνησαν όταν είδε μια διαφήμιση σε ένα περιοδικό.

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ALTER ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΟΚ! (βίντεο)

Σοκ προκάλεσε σε πολύ κόσμο το αποψινό ρεπορτάζ του ALTER!
Η σκοπιμότητά του άγνωστη...

Το βιντεάκι είναι από το αποψινό (Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010) Δελτίο Ειδήσεων του «Άλτερ» και το υπογράφει η πανέμορφη εκκλησιαστική συντάκτις Άντζυ Σταθάτου: Το Άγιον Όρος είναι ανάστατο εδώ και λίγες ημέρες, διότι ο θρυλικός μοναχός Παΐσιος (κατά κόσμον Αρσένιος Εζνεπίδης, 1924-1994) παρουσιάστηκε έξω από την μονή Παντελέημονος του Αγίου Όρους και είπε σε 3 μοναχούς πως με το νέο Έτος 2011 θα ξεσπάση πόλεμος στην περιοχή μας

O MΠΟΜΠ ΤΣΑΠΜΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ...ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ... (βίντεο)

Daniel Cohn-Bendit

O ευρωβουλευτής Ντανιέλ Κόν-Μπεντίτ εκφράζεται έντονα γιά την οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα.

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ&ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

Tiahuanaco ή Tiwanaku - αρχαία πόλη της Βολιβίας Άνδεις 3810 μ υψόμετρο, 10 χλμ. από τη Τιτικάκα .Πολιτισμός 17000 περίπου ετών. Λιμάνι της Ατλαντίδος ? Μεταξύ ουρανού & γης. Η αρχαιότερη πόλη του κόσμου.
1 - Pumapunku, ναός πυραμίδα
2 - Akapana ήταν ο κύριος ναός Πυραμίδα
3 - Kalasasaya σημαίνει ο "πυλώνας στέκεται"
4 - ημι-υπόγειος Ναός

ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ - CHEMTRAILS...THE TRUTH

Σε αυτό το βίντεο θα μάθετε όλη την αλήθεια για τους χημικούς ψεκασμούς.
Παρακαλούμε όποιον θέλει, είναι ελεύθερος, να ανεβάσει το βίντεο ΚΑΙ από το κανάλι του.Προσπαθούνε να μας ρίξουν "στάχτη" στα μάτια, αλλά κάποια στιγμή όμως ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ !!!
Όποιος είχε την παραμικρή αμφιβολία, είναι καιρός να αναθεωρήσει τις όποιες σκέψεις-απόψεις του για το ΑΝ μας ψεκάζουν ή όχι.

Παράξενα Οντα. Και Διάστημα. Που Παμε


Παναγιώτης Τουλατος παράξενα όντα. Και διάστημα. Που παμε Μαζί με τον Άγγελο Αγγελατο στην εκπομπή ελεύθερη γνώμη Greek Voice TALK SHOW

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ήλιος θα παραλύσει τη Γη το 2013

Μια μαζική ηλιακή έκλαμψη μπορεί να προκαλέσει πλανητικό χάος το 2013, προξενώντας συσκοτίσεις και κατάρρευση των δορυφορικών επικοινωνιών...

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ September 23 2010

Στην εκπομπή του Αγγελου Αγγελάτου Ελεύθερη Γνώμη στο Ελληνικό κανάλι WZRA T V USA www.wpso.com ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ 140ος ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ κ.κ. ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ Α΄

Πού βρίσκεται ο Τάφος του Αλεξάνδρου; Αναρτήθηκε από Βισάλτης

Μυαλό χρειάζεται για να αποκαλυφθεί και όχι φτυάρια...

Τα μεγαλύτερα μυστικά του κόσμου κρύβονται πάντα με τον καλύτερο τρόπο, παραμένοντας στην κοινή θέα. Για να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει με τον Τάφο του Αλεξάνδρου, θα πρέπει να σκεφτούμε με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο από αυτόν, που θα επιθυμούσε το σύστημα να σκεφτόμαστε. Αντίθετα, δηλαδή, από τον τρόπο σκέψης, που μέχρι τώρα δεν μας επέτρεπε να "βλέπουμε" αυτό, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει συνεχώς μπροστά μας. Στην κυριολεξία, αν κλείσουμε τα μάτια μας, μπορούμε να "δούμε" αυτόν τον Τάφο.

NewsIt.gr Ο τέως βασιλιάς στις κινητοποιήσεις

Αποκλειστικές εικόνες του NewsIt με τον Κωνσταντίνο στην καρδιά των
κινητοποιήσεων, στο Σύνταγμα...

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

Λιακοπουλος LIVE 21-9-2010

 Λιακόπουλος Δημοσθένης (φυσικός και συγγραφέας, δημοσιεύοντας σύντομα στο εξωτερικό, ένα βιβλίο με τίτλο «συνείδηση Υποβολή Βιομηχανία")
μιλάμε για τις αλήθειες και τα επερχόμενα γεγονότα στον κόσμο μας σε live show του, μέσω του web

Ο Τσάρος (βίντεο)

Ο δημιουργός της εξαιρετικής ταινίας Ostrov (το Νησί), Π. Λουγκίν, παρουσίασε πρόσφατα ένα έργο εμπνευσμένο από την θρησκευτική ιστορία της Ρωσίας. Ο «Τσάρος» (Tsar) περιγράφει τη σύγκρουση της πολιτικής εξουσίας με την Εκκλησία στα πρόσωπα του αυτοκράτορα Ιβάν του Τρομερού και του Μητροπολίτη Μόσχας Φιλίππου αντίστοιχα, όταν ο δεύτερος τόλμησε να ελέγξει τον πρώτο για τα έργα του.

Η αγάπη του Θεού βιώνεται ως Παράδεισος ή ως κόλαση


Η αγάπη του Θεού βιώνεται ως Παράδεισος ή ως κόλαση (Γέρων Νεκτάριος Μουλατσιώτης)

ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

Ομιλία Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη σε μοναχούς και λαϊκούς στην Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ, Τρικόρφου Φωκίδος. Η ομιλία αυτή πραγματοποιήθηκε στις 25/2/2009.

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Ροκφέλερ αποκάλυψε την απάτη της 9/11 στον Ααρών Ρούσο.

Ο Ααρών Ρούσο είναι παραγωγός των ταινιών Trading Places και America: Freedom to Fascism. Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Ααρών αποκαλύπτει τρομακτικές πληροφορίες για την 9/11, τη CFR, τη παγκόσμια ελίτ και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Επεισοδιακή ομιλία του Ιρανού Προέδρου στον ΟΗΕ

Επεισοδιακή ομιλία του Ιρανού Προέδρου στον ΟΗΕ, www.thermopilai.org

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗ 

Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασμα


ξέσπασμα

Χατζάρας - 15Sep'09 Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ


ΔΕΙΤΕ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ! ΤΑ Soros Plans ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ . ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ "ΦΑΙΟΚΟΚΚΙΝΕΣ" ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕ!
''ΖΗΤΩ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ'' !Καταπληκτική η εκπομπή! Πραγματικά η καλύτερη εκπομπή με θέμα την λαθρομετανάστευση! Πολύ καλό το δίδυμο Χατζάρα και Τάσσου! Έτσι ακριβώς! Που Ειναι Σύμερα ο Γιώργης Εντός η Εκτός Ελλάδος;

Ζερβός Επικαιρότιτα ΤΩΡΑ

Οι συμβουλές & τα καμπανάκια που δεν εισακούστηκαν.
Επιτέλους & μία ρεαλιστική θέση στα πλαίσια της πραγματικότητας & όχι της "κοντόφθαλμης" θεώρησης. Προτροπή σε συνεργασία όλων των πατριωτικών δυνάμεων ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010

Η Γέννηση του Κόσμου

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΛΕΝΑ ΛΙΑΝΟΣ
Ο Paul LaViolette
LaViolette είναι από Schenectady, τη Νέα Υόρκη. Και οι δύο γονείς του, ο Paul και η Ειρήνη LaViolette, ήταν οι επιστήμονες που κάποτε εργαζόταν στο Μανχάτταν. Έλαβε το πτυχίο Φυσικής από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, το 1969, ένα MBA από το Πανεπιστήμιο του Σικάγου το 1973, και Ph.D. στα συστήματα της επιστήμης, από το Portland State University το 1983. Στις αρχές της δεκαετίας του 1970 εργάστηκε στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ως βοηθός έρευνας , όπου σχεδίασε αέρα εξοπλισμός δειγματοληψίας για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των αναπνευστική μάσκα φοριέται από ανθρακωρύχων.

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

GREEK TV Justin.tv LIVE Επικαιρότητα ΠΕΡΙ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

Με Τον Άγγελο Αγγελάτο Talk Show
Ελεύθερη Γνώμη με τον Άγγελο Αγγελατο ΠΕΡΙ  ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
17 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΡΑΚΟΥΣΗΣ 16 09 2010

Στην εκπομπή του Αγγελου Αγγελάτου Ελεύθερη Γνώμη στο Ελληνικό κανάλι WZRA T V USA www.wpso.com Ο ΡΑΚΟΥΣΗΣ

Παγκοσμιοποιήσεις Παναγιώτης Τουλατος στην εκπομπη Ελευθερη Γνωμη με τον Αγγελο Αγγελατο

ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο Παναγιώτης Τουλατος

Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

LIAKO LIVE 14 09 2010

Λιακόπουλος Δημοσθένης (φυσικός και συγγραφέας, δημοσιεύοντας σύντομα στο εξωτερικό, ένα βιβλίο με τίτλο «συνείδηση Υποβολή Βιομηχανία")
μιλάμε για τις αλήθειες και τα επερχόμενα γεγονότα στον κόσμο μας σε live show του, μέσω του web Κάθε Τρίτη στις liako.gr / liakotv2 /

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ

Ένα βίντεο που προβλήθηκε αποκλειστικά στο ΕΟΕtv ( livestream.com/​eoellas ). ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ένα 12 ΛΕΠΤΟ βίντεο της ΕΟΕ που είναι συλλεκτικό από όλες τις απόψεις.

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

Στέργιος Πραπαβέζης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ

ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΑΓΓΕΛΑΤΟ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΡΑΠΑΒΕΖΗΣ  Ραδιολόγο Επιστήμονα  Γιατί πέταξε το παπούτσι στο Πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου, Στην εκπομπή του Αγγελου Αγγελάτου Ελεύθερη Γνώμη στο Ελληνικό κανάλι WZRA T V USA www.wpso.com

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ

Επεισόδιο της εκπομπής «Από τον Αριστοτέλη στον Hawking» του Παύλου Πισσάνου με θέμα «Δεν θα πεθάνουμε ποτέ». Καλεσμένοι οι Κωνσταντίνος Θωμόπουλος, Ελευθέριος Αργυρόπουλος, Φίλιππος Παπαηλίας, Στυλιανός Ντάκας και Ανδρέας Παναγόπουλος.

Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Το DVD του Δημοσθένη Λιακόπουλου.

Ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός με το αιώνιο χαμόγελο


Τα χαράματα της 1ης Ιουλίου εξέπνευσε ο μοναχός Ιωσήφ Βατοπεδινός. Η κοίμηση ενός μοναχού δεν αποτελεί φυσικά σημαντική είδηση. Δεν ήταν ηθοποιός, τραγουδιστής ή ποδοσφαιριστής. Ο θάνατος για τον αληθινό μοναχό είναι κάτι το ευχάριστα αναμενόμενο.

Έρχονται Μεγάλοι Πειρασμοί

Ευλογημένος ο γέροντας σοφά και Άγια τα λόγια του,έχουμε τον μεγαλύτερο θησαυρό
την ορθοδοξία!!!
προφητικός ο λόγος του γέροντα Ιωσήφ του Βατοπαιδινού που κινηματογραφήθηκε από ένα προσκυνητή τον αύγουστο του 2007 . Πραγματικά βίντεο ντοκουμέντο που πρέπει να το πάρουμε σοβαρά υπόψιν μας .

H NEA TAΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Την εικόνα που έχει πίσω του την έχω ζωγραφισμένη πάνω σε μια πέτρα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το σύμβολο του σταυρού που έχει στο κεφάλι η Παναγία μοιάζει με τα αντίρροπα έψιλον 3Ε με σταυρό στη μέση. Διπλα στο θρόνο του Μίνωα είναι τα 3Ε χωρίς σταυρό

TO XAΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ BAR CODE
Δημήτρη Αντωνίου (Από την εκδήλωση του GetGreeceBack.com στις 6 Σεπτεμβρίου)


Η καταπληκτική ομιλία του Δημήτρη Αντωνίου, του γιατρού που μήνυσε μαζί με άλλους τον πρωθυπουργό για εσχάτη προδοσία.
Από την εκδήλωση του GetGreeceBack.com στις 6 Σεπτεμβρίου

Αγία Σοφία ΚωνσταντινούποληΗ Αγία Σοφία (τουρκ. Ayasofya, λατ. Sancta Sophia ή Sancta Sapientia), γνωστή και ως Ναός της Αγίας του Θεού Σοφίας ή απλά η Μεγάλη Εκκλησία, ήταν από το 360 μέχρι το 1453 ορθόδοξος καθεδρικός ναός της Κωνσταντινούπολης, με εξαίρεση την περίοδο 1204-61 κατά την οποία ήταν ρωμαιοκαθολικός ναός, που μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης μετατράπηκε σε τζαμί μέχρι το 1934 και αποτελεί σήμερα μουσειακό χώρο (τουρκ. Ayasofya Müzesi).

Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010

STOPCARTEL TV-GR


ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι προοδευτικοί και δήθεν ξύπνιοι(κυκλοφορούν πάμπολλοι εδω μέσα)που βάλλουν συνεχώς εναντίων της εκκλησίας και της θρησκείας;ποιους εξυπηρετούν;Οι απαντήσεις δίδονται συνοπτικά εις αυτό το βίντεο..Είναι τσιράκια της πλανητικής εξουσίας,έμμισθα όργανα και άλλοι θολοκουλτουριάρηδες που ξαφνικά ανακάλυψαν τον όποιο "σκοταδισμό" της εκκλησίας

NOIAZOMAI - ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ: ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ www.youtube.com

Ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, που κοιμήθηκε στο Άγιον Όρος την 1η Ιουλίου 2009 μ.Χ., τα είχε δει όλα: την Οικονομική Κρίση, την Πολιτειακή/Πολιτική Κρίση, την ξαφνική Απόσυρση του Διεθνούς Κεφαλαίου, τις Απολύσεις, τη Φτώχεια, την Τουρκική Εισβολή σε ώρα αδυναμίας της Ελλάδος,

Διονύσιος Σολωμός - Ύμνος εις την Ελευθερίαν

Διονύσιος Σολωμός - Ύμνος εις την Ελευθερίαν

Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΓΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ - Ο ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Θαύμα Αγίου Ραφαήλ

Αφήγηση-μαρτυρία του κ. Δημητρίου Βακαλόπουλου, κατοίκου Πολυκάστρου Κιλκίς και πρώην ποδοσφαιριστή, για το πως ο Άγιος Ραφαήλ Μυτιλήνης και η Αγία Ειρήνη του έσωσαν τη ζωή. Η σκηνή περιέχεται σε σχετικό ψηφιακό δίσκο (DVD) από την Ιερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Γρίβα, Γουμένισσα.

Γέροντας Παΐσιος o Αγιορείτης 1924-1994

Μαρτυρία του Υμνογράφου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας Ιερομονάχου Αθανασίου Σιμωνοπετρίτου. Μεταμόρφωσις του Σωτήρος - Μήλεσι 2007

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ_ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΑΠΕΙΛΗ

Από την εκπομπή της Σεμίνας Διγενή " MADE IN GREECE " Ρεπορτάζ για τον Σατανισμό.

για να εξηγηθούμε και να μην "παρεξηγηθούμε"…


Αυτό το ιστολόγιο δεν είναι δημοσιογραφικό, καθόσον ενημερώνεται περιοδικώς δεν μπορεί να θεωρηθεί, από νομική άποψη, ως τέτοιο.Ο διαχειριστής του ιστολόγιου και οι συνεργάτες δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνουν.
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.